Μπισκότα οδοντοφυΐας με μπανάνα

Αυτά τα μπισκότα οδοντοντοφυίας είναι ιδανικά για τα πονεμένα ουλάκια και δοντάκια. Είναι πολύ σκληρά ώστε να τα δαγκώνουν τα μωρά και να ανακουφίζονται, χωρίς όμως να σπάνε!
Υλικά

1/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 αυγά
1 κούπα πουρέ μπανάνας
1 & 3/4 φλιτζάνια αλεύρι ολικής αλέσεως
2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρικής
Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.

Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί ώστε να αναμειχθούν καλά.

Ανοίξτε τη ζύμη σε ότι σχήμα θέλετε. Προτιμότερο είναι το δαχτυλίδι ώστε να το κρατάει το μωρό εύκολα.

Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 150 ° C και ψήστε για περίπου μια ώρα.