ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στο  Διαιτολογικό  γραφείο της Τσοκαταρίδου Ειρήνης,  συμπάσχουμε μαζί σας,  μίας και  γνωρίζουμε καλά.. πως  η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει  αρκετά και το πορτοφόλι σας .  

Για το λόγο  αυτό,  έχουμε μειώσει 40% , την  τιμή της πρώτης σας  συνεδρίας .

Επίσης, σας  περεχούμε την δυνατότητα οι επισκέψεις  να γίνονται κάθε δεκαπέντε ημέρες  ή ακόμα και πιο αραιά,  φυσικά, εάν το επιθυμείτε και εσείς  .

 Πρωταρχικός μας  στόχος μας είναι  η στήριξη και η  εκπαίδευση , στο να μαθαίνετε να  τρώτε σωστά ,  και σιγά σιγά να κάνετε  μόνοι σας αλλαγές  στον τρόπο σκέψης .

 

images

Επειδή η σωστή διατροφή είναι οικογενείακη υπόθεση και οι σωστές συνήθειες ξεκινάνε από το σπίτι και υιοθετούνται στα Παιδιά μας…. Στο γραφείο μας παρέχεται έκπτωση -50% για κάθε δεύτερο μέλος της οικογένειας που θ΄ακολουθήσει πρόγραμμα. 

                                                           

               

 

Στο διαιτολογικό γραφείο της Τσοκαταρίδου ειρήνης Παρέχονται προνομιακές εκπτώσεις που αγγίζουν και το 50% της αρχικής τιμής του κανονικού ραντεβού , εάν προπληρώσετε το πακέτο με τις επερχόμενες συνεδρίες  σας.

* H προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τους μήνες Σεπτέμβριο εώς  Δεκέμβριο .

 

Διατροφικά προγράμματα για παθήσεις όπως : Μείωση χοληστερίνης , Πτώση αρτηριακής πίεσης , Βελτίωση της εικόνας του σακχαρώδη διαβήτη, ρύθμιση ουρικού οξέος,  και αύξηση αποθεμάτων σιδήρου στο αίμα  :   20 €

Εαν ανήκετε στην κατηγορία που κουράστηκε ν’ ακολουθεί ενα χαρτί από τον »γιατρό»  με γενικής φύσεως συμβουλές και απαγορεύσεις από πολλές κατηγορίες τροφίμων που συνήθως ειναι μπερδεμένες, και στοχέυουν να σας ψυχαναγκάσουν και να σας αποτρέψουν από το να τρώτε απ όλες τις κατηγορίες τροφίμων . Το παν είναι να αισθάνεστε υγειέις, χορτάτοι,  και και με τον χρόνο, να εκπαιδέυσετε στο να τρώτε σωστά και να βελτιώνετε την υγεία σας και την εκάστοτέ πάθησή σας και να μην νιώθετε » αποκομένοι» απ τον κοινωνικό περίγυρο. Τοτέ ηρθε η στιγμή να πάρετε στα χέρια σας το δικό σας διαιτολόγιο που βασίζεται στις προσωπικές σας ανάγκες, ωράρια και προτιμήσεις.

Συντακτ_121206175153         altsxaimer3_450582013      15863517_diet.limghandler

 

Διατροφή για βελτίωση συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών : 20 €

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ενδοκρινολογικό περιοδικό “Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism” έδειξε ότι η υγιεινή διατροφή και η άσκηση βελτιώνει την ωορρηξία στις γυναίκες που έχουν το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών. Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι η η πιο κοινή αιτία της γυναικείας υπογονιμότητας. Το σύνδρομο εμφανίζεται όταν το σώμα παράγει ελαφρώς περισσότερες από τις κανονικές ποσότητες τεστοστερόνης και άλλων ανδρογόνων. Η ορμονική ανισορροπία μπορεί να προκαλέσει ακανόνιστη ή απούσα περίοδο, αύξηση του σωματικού βάρους, ακμή, υπερβολική τριχοφυΐα ή αραίωση των μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής.

Προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι οι γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών μπορούν να ρυθμίσουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο και να μειώσουν τα επίπεδα των ανδρογόνων στον οργανισμό με την λήψη αντισυλληπτικών χαπιών. Βραχυπρόθεσμα η θεραπεία αυτή μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Η νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα και το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στον φυσικό τρόπο ζωής με υγιεινή διατροφή και άσκηση.

epipedikoilia600_145331_943043  DIATROFH-GONIMOTHTA_big-foto       mesogeiakh-diatrofh-dra-euergetika-kai-stis-seksoualikes-epidoseis-twn-antrwn-care24  

 

 

 

 

       15863517_diet.limghandlertropoi-taxuteri-apoleia-kilon xasimo-varous-giati-mas-dyskolevei

 

Ακόμη, παρέχονται ειδικά πακέτα προσφορων σε φοιτητές με  έκπτωση –25% που αποφασίζουν να κάνουν εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής  .

Στην πλειοψηφία των φοιτητών,  οι πανελλήνιες εξετάσεις, πέρα από τον δρόμο που ανοίγουν για τ’ όραμα της εισόδου στο πανεπιστήμιο.. αφήνουν δυστυχώς ανεξίτηλα το σημάδι τους , και στο σώμα , με την αύξηση κάποιων περιττών κιλών.

Επίσης , η αλλαγή περιβάλλοντος,  η έλλειψη  χρόνου , η ένδεια  οργανωτικών γνώσεων και ιδεών για το καθημερινό  μενού  … οδηγεί και πάλι  τον φοιτητή στην »εύκολη λύση» του fast food  .  Είναι λυπηρό γιατί καταναλώνονται Πολλές κενές θερμίδες,  χωρίς να δίνουν τίποτα το θρεπτικό στον φοιτητή που θα τον γεμίσει με ενέργεια , και έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος, κακής διάθεσης και αύξησης εναπόθεσης  λίπους και τοξινών στο σώμα .

Εαν κουράστηκες να σπαταλάς τον χρόνο και το χρήμα σου .. σε λανθασμένα πρότυπα , ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου .