ΑρχικήΠρόσφατες ΑναρτήσειςΤα 7 κορυφαία ζεστά ροφήματα για απώλεια λίπους

Τα 7 κορυφαία ζεστά ροφήματα για απώλεια λίπους

Το καλοκαίρι μπορεί να μας αποχαιρέτησε, όμως η προσπάθειά σου για τη διατήρηση της σιλουέτας σου ή την απώλεια των περιττών κιλών συνεχίζεται; Στην προσπάθειά σου αυτή, από εδώ και στο εξής, μεγάλους συμμάχους σου θα βρεις τα ζεστά ροφήματα που αποτελούν φυσικούς λιποδιαλύτες και επάξιους αντιπάλους των καλοκαιρινών και δροσιστικών smoothies.

Εκτός από τις λιποδιαλυτικές και αποτοξινωτικές τους ιδιότητες, παράλληλα, βοηθούν στην ενδυνάμωση του οργανισμού σου τους χειμερινούς μήνες,  καταπραΰνουν τον πονόλαιμο, αλλά και αποδυναμώνουν τη βλέννα που συσσωρεύεται στον οργανισμό από το κρυολόγημα, απομακρύνοντας το μπούκωμα.

Πολλαπλά είναι λοιπόν τα οφέλη τους στην υγεία και τη διατροφή σου, οπότε θα πρέπει να τα εντάξεις από τώρα κιόλας στην καθημερινότητά σου!

Tips για την πιο σωστή κατανάλωση των ροφημάτων:

-Προτίμησε να τα καταναλώνεις περίπου 20 λεπτά πριν από οποιοδήποτε γεύμα σου.

-Φρόντισε να κάνεις διαλείμματα από την καθημερινή κατανάλωσή τους ανά διαστήματα. Ιδανική στιγμή για να κάνεις μια παύση μερικών ημερών, είναι δύο μήνες ύστερα από το ξεκίνημα της κατανάλωσής τους.

Πράσινο τσάιΔεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ότι πράσινο τσάι θεωρείται ένα από τα κορυφαία λιποδιαλυτικά ροφήματα και έχει πάντοτε κεντρική θέση σε διατροφικά προγράμματα και δίαιτες. Το πράσινο τσάι αυξάνει τους μεταβολικούς ρυθμούς του οργανισμό σου, δρα κατά της κυτταρίτιδας και «καίει» το συσσωρευμένο λίπος.

Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνιΚαι τα τρία αυτά συστατικά είναι από τους μεγαλύτερους συμμάχους σου στην απώλεια περιττού βάρους και λίπους. Οπότε, ο συνδυασμός τους είναι απλά… θαυματουργός. Ένα τέτοιο ρόφημα καταφέρνει να διατηρήσει τα επίπεδα του σακχάρου στο κατάλληλο σημείο, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι πείνα, να συμβάλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος αλλά και θέτει σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σου.

Ρόφημα λουίζας, ιβίσκου και τσουκνίδαςΗ λουίζα, είναι ευρέως γνωστό πως αποτελεί το απόλυτο «βότανο της δίαιτας», αφού έχει την ιδιότητα να σου «κόβει» την όρεξη. Από την πλευρά του, ο ιβίσκος βοηθά στην καλύτερη και γρηγορότερη πέψη των υδατανθράκων και την εντερική δραστηριότητα, ενώ η τσουκνίδα βοηθά στην απώλεια βάρους, αποβάλλοντας τις τοξίνες και ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό σου.

ΑψιθιάΤο εν λόγω ρόφημα έχει την ιδιότητα να βοηθά τον οργανισμό σου στο να μεταβολίζει τους υδατάνθρακες και να βοηθά την πέψη σου όσο λίγα ροφήματα. 2 κουταλάκια του γλυκού σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό είναι αρκετά για το ρόφημά σου.

ΜένταΗ μέντα αποτελεί ένα από τα καλύτερα διουρητικά βότανα, κάτι που σημαίνει πως το ρόφημα αυτό αποτελεί και τον μεγαλύτερό σου σύμμαχο στην αποτοξίνωση. Φρόντισε να πίνεις ένα φλιτζάνι από το ρόφημα αυτό κάθε πρωί για να ξεκινάς με τον πιο υγιεινό και αποτοξινωτικό τρόπο τη μέρα σου.

Τσάι με τζίντζερ και πιπερόριζαΚαι τα δύο αυτά συστατικά είναι ευεργετικά για τον οργανισμό σου και συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού σου συστήματος. Παράλληλα, ένα τέτοιο ρόφημα έχει την ιδιότητα να σου κόβει την όρεξη αλλά και να ανεβάζει τους ρυθμούς του μεταβολισμού σου, πράγμα που συμβάλλει στην ταχύτερη απώλεια λίπους.

ΓκουαρανάΑποτελεί βασικό συστατικό σε πολλά προϊόντα αδυνατίσματος, και όχι άδικα. Το εν λόγω φυτό περιέχει ποσότητες καφεΐνης, που βοηθούν στην καύση λίπους, ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με  την καρδιά, τα νεφρά ή το άγχος.

www.missbloom.gr/

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three + nineteen =

ΔΗΜΟΦΙΛΟΙ ΑΡΘΡΑ