Slide background

Ένας στόχος χωρίς σχέδιο, είναι απλά μια ευχή

(Antoin de Saint-Exupéry)

Slide background

Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως.

~Σωκράτης

Slide background

Το να τρως είναι αναγκαιότητα. Το να τρως έξυπνα είναι τέχνη.

~La Rochefoucauld,

Dressing αντζούγιας

Dressing αντζούγιας

Κατηγορίες: dips - dressings - Βινεγκρέτ.
υλικά συνταγής
  • 3 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κ.σ. μαϊντανό
  • 2 ½ κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

  1. Τοποθετούμε σε μπολ ή σε μούλτι τις αντζούγιες, το σκόρδο, μαϊντανό, ξύδι και πιπέρι.
  2. Ανακατεύουμε τα υλικά μας  ενώ παράλληλα ρίχνουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα.
  3. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Συνοδεύουμε πράσινες σαλάτες και παρ’όλο που περιέχει αντζούγια συνοδεύουμε υπέροχα και σαλάτες με κοτόπουλο.

Tips – Μην ξεχνάς ότι…

Αν το dressing μας βγει πολύ σφικτό, συμπληρώνουμε κρέμα γάλακτος ώστε να αποκτήσει την υφή που θέλουμε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ