ΑρχικήΥγιεινά Σνακ για ΠαιδιάMικρές κις με γραβιέρα και γαλοπούλα

Mικρές κις με γραβιέρα και γαλοπούλα

Υλικά

  • λίγο ελαιόλαδο
  • 12 φέτες ψωμί για τοστ (από καλαμπόκι ή ολικής)
  • 12 φέτες βραστή γαλοπούλα
  • 4 αυγά
  • 120 ml γάλα
  • 90 γρ. γραβιέρα τριμμένη

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Αλείφουμε 12 ατομικά φορμάκια για μάφινς με το ελαιόλαδο και βάζουμε στο καθένα από 1 φέτα ψωμί για τοστ (από καλαμπόκι ή ολικής), πιέζοντάς την έτσι ώστε να καλύψουμε τον πυθμένα και τα τοιχώματα. Από πάνω βάζουμε από μία φέτα βραστή γαλοπούλα και πιέζουμε ξανά ώστε να σχηματίσει λακκούβα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τη γραβιέρα. Μοιράζουμε το μείγμα στις λακκουβίτσες που έχουμε δημιουργήσει και ψήνουμε για 10-12 λεπτά περίπου ή μέχρι να σφίξει το μείγμα και να ροδίσει στην επιφάνεια.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 + ten =

ΔΗΜΟΦΙΛΟΙ ΑΡΘΡΑ